Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Nu al verzekerd van sterk deelnemersveld

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Nacht van Goor: Zaterdag 1 september 2018

Nu al verzekerd van sterk deelnemersveld

Janneke EnsingMet nog iets minder dan twee weken te gaan is de Ronde van Goor al zeker van een sterk deelnemersveld in zowel de wedstrijd voor de vrouwen als de mannen. Bij de vrouwen komen onder meer de nummer twee van het Nederlands kampioenschap Janneke Ensing, oud-kampioene Arenda Grimberg en de VIRO Criterium Cup Twente winnares van 2015 Kelly Markus aan de start. In de mannenkoers komen onder andere Hengeloër Jelle Wolsink en Dylan van Zijl als favorieten aan de start.

 

De Ronde van Goor is voor de mannen op zaterdag 20 augustus de derde wedstrijd in de VIRO Criterium Cup Twente. Zij reden een maand geleden al de Ronde van Enter en rijden een dag voor Goor de Ronde van Markelo. In Markelo beginnen de vrouwen aan hun VIRO Criterium Cup Twente. Na Goor sluiten zij het klassement, dat voor hen een driedaagse is, op zondag 21 augustus af in de Ronde van Oldenzaal. De mannen starten daar ook en hebben hun finale op donderdag 25 augustus in de Ronde van Borne.

 

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.