Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Startschoten door Lammertink en Gunnewijk

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Nacht van Goor: Zaterdag 1 september 2018

Startschoten door Lammertink en Gunnewijk

Maurits LammertinkMaurits Lammertink lost zaterdag 20 augustus het startschot tijdens de Dikke Banden Race van de Ronde van Goor. De professionele wielrenner uit Enter rijdt vervolgens ook mee als slotrijder in de drie verschillende wedstrijden voor de jeugd. Lammertink rijdt voor Team Roompot - Oranje Peloton en won dit jaar de Ronde van Luxemburg. Zijn team én Team Giant-Alpecin hebben leuke presentjes beschikbaar gesteld voor de kinderen die deelnemen aan de Dikke Banden Race. Daarvoor zoeken we nog deelnemers. Klik hier voor de informatie en meld je ook aan.

Naast Lammertink zal ook Loes Gunnewijk een startschot lossen. Zij doet dat bij de wedstrijd voor elite vrouwen. In 2015 nam Gunnewijk, die in 2011 na een spannende koers vierde werd in de Ronde van Goor, afscheid van het peloton. Dat deed ze na een mooie carrière, waarin ze onder meer de Ronde van Drenthe won, Nederlands kampioene werd en deelnam aan de Olympische Spelen van 2012.

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.