Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Romy Vossebeld is onze rondemiss

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Nacht van Goor: Zaterdag 1 september 2018

Romy Vossebeld is onze rondemiss

Romy VossebeldTijdens de Ronde van Goor die komende zaterdag 20 augustus wordt verreden is Romy Vossebeld de rondemiss. Daarmee heeft de wielerronde volgens traditie weer een miss uit eigen gelederen. De 21-jarige Goorse studeerde begin deze zomer af op Verzorgende IG en studeert na de vakantie verder binnen de Maatschappelijke Zorg. Daarnaast is Vossebeld zelf ook sportief. Ze voetbalt bij VV Twenthe. Een leuk detail is dat haar eigen nicht namens Petra van der Burg hair & skin professionals het haar en de visagie van Vossebeld zal verzorgen voor de wielerronde.

“Ik kijk uit naar komende zaterdag”, zegt Vossebeld. “De wielerronde heb ik wel eens gezien, maar dit is wel nieuw voor mij. Dat maakt het wel wat spannend, maar ik heb er vooral heel veel zin in. Sport vind ik sowieso leuk om naar te kijken en als je ziet hoe hard dat wielrennen gaat, dan vind ik dat wel bijzonder. Ik laat het allemaal op me af komen en denk dat het een erg leuke dag gaat worden.”

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.