Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Dikke Banden Race

DBR 2Ben jij niet ouder dan 12 jaar en vind je hard fietsen ook ontzettend gaaf? Dan zit je dit jaar precies goed bij de Ronde van Goor! Op zaterdag 2 September 2017 organiseren we namelijk een Dikke Banden Race. Daarin is ruimte voor drie categoriën én als je meedoet is jouw wedstrijd net voor die van de grote mannen en vrouwen op de racefietsen. We starten om 16.30 uur en deelnemen is gratis.

Wat moet je weten? Dat lees je hieronder.

Categoriën
- Meisjes & Jongens t/m 8 jaar (1 ronde)
- Meisjes & Jongens 9 en 10 jaar (2 ronden)
- Meisjes & Jongens 11 en 12 jaar (2 ronden)

Starttijden
Om 16.30 uur beginnen we met meisjes en jongens t/m 8 jaar. Aansluitend worden de Dikke Banden Races voor de twee andere categorieën georganiseerd. De start en finish zijn in de Grotestraat, ter hoogte van Petra van den Burg hair & skin professionals.

Fiets en helm
Je mag met je eigen fiets deelnemen aan de Dikke Banden Race. Dat mag een gewone stadsfiets of een mountainbike zijn. Meedoen op een racefiets is niet toegestaan, want dat zou een beetje oneerlijk zijn. Als je een helm hebt, neem die dan mee. Heb je die niet, dan zorgen wij dat je een helm kunt lenen.

Aanmelden
Wij begrijpen natuurlijk dat je nu helemaal enhousaist bent en je aan wilt melden. Dat kan! Stuur daarvoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarin vermeld je je volledig naam, woonplaats en geboortedatum. Opgeven via internet kan t/m 31 augustus en heeft onze voorkeur. Mocht je het nog niet zeker weten, dan kan aanmelden op de wedstrijddag zelf ook nog. Ter hoogte van start/finish, in het centrum van Goor, is dat mogelijk. Daar kunnen aangemelde deelnemers ook hun startnummer ophalen, tot een kwartier voor de start.

Voor de indeling van de categorieën wordt rekening gehouden met je geboortejaar. Kinden in de categorie t/m 8 jaar zijn kinderen geboren in 2008 of later. De 9- en 10-jarigen zijn kinderen geboren in 2007 of 2008 en de 11- en 12-jarigen zijn kinderen geboren in 2005 of 2006.

DBR 1

Copyright © 2017. All Rights Reserved.