Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

VIRO Criterium Cup Twente ook voor nieuwelingen en junioren

viro criterium cup twenteDe VIRO Criterium Cup Twente zal dit jaar ook worden verreden voor nieuwelingen en junioren. In het weekend van vrijdag 9 augustus, zaterdag 10 augustus en zondag 11 augustus kunnen de wielrenners van 15 tot en met 18 jaar zich in de regio laten zien. Dat doen zij op vrijdag in de Ronde van Markelo, een dag later tijdens de Nacht van Goor en op zondag in de Ronde van Oldenzaal. De wielerrondes van Markelo en Goor hebben de wedstrijd voor nieuwelingen/junioren speciaal toegevoegd. In Oldenzaal stond deze al gepland.

Met het oog op de toekomst wilden de organisaties graag wat voor de jeugdige renners betekenen. Dat doen zij met het overkoepelende klassement, uniek voor deze leeftijdscategorie√ęn, nu dan ook daadwerkelijk. De renners strijden op 9, 10 en 11 augustus naast de dagprijzen dus ook nog voor het overkoepelende VIRO Criterium Cup Twente klassement. Daaraan zijn een prijzenschema en een leiderstrui verbonden.

Sinds vorig jaar wordt de VIRO Criterium Cup Twente al verreden voor de Elite/Beloften en Amateurs. Zij rijden ook dit jaar de drie genoemde wedstrijden, aangevuld met de Ronde van Borne op donderdag 22 augustus. Eerder werd al bekend dat die wedstrijd is toegevoegd aan de Cup en dat de Amateurs in 2013 ook voor een eigen prijzenschema en leiderstrui rijden.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.