Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Melda Kel dit jaar de rondemiss

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Melda Kel dit jaar de rondemiss

Nieuws Rondemiss 2014 Melda KelBij de Nacht van Goor, waarbij het wielrennen van de Ronde van Goor centraal staat, zal Melda Kel komende zaterdag 23 augustus de rondemiss zijn. De 23-jarige Goorse is door de Stichting Wielerevenementen Goor voor die taak gevraagd en zei direct ja. Kel zal tijdens het sportevenement de wielrenners huldigen en doet dat in kleding van Shoeby Fashion. Daarnaast draagt ze schoenen van Schuurman Schoenen en worden haar haren en make up verzorgd door Hair & Beauty by Petra van den Burg.

“Ik vind het erg leuk dat ik hiervoor gevraagd ben”, vertelt Kel. “Zelf kijk ik graag naar sport en wanneer ik niet hoef te werken ga ik ook gereld bij Hector kijken, waar mijn broer voetbalt. Wielrennen ken ik vooral van de televisie en ik ben wel benieuwd hoe het er in het echt aan toe zal gaan. Ik verwacht in ieder geval een gezellige avond en daarin veel mensen te zien die heel veel passie voor hun sport hebben.”

Rondemiss 2014 Melda Kel website

Foto: links rondemiss Melda Kel en rechts Marsha Plevier van Shoeby Fashion.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.