Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Stan Wijkel wint Nacht van Goor

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Stan Wijkel wint Nacht van Goor

Een jaar nadat hij in Goor de beste was bij de junioren, heeft eerstejaars belofterenner Stan Wijkel zaterdag de Nacht van Goor gewonnen. Ditmaal was de Drentse renner van het Cyclingteam Jo Piels de beste in de hoofdwedstrijd voor elite mannen, beloften en amateurs. Na een koers waarin veel werd aangevallen, toonde Wijkel zich de snelste in de sprint. Hij volgde zijn huidige ploeggenoot Steven Lammertink op als winnaar. Nick Kweldam en Marc Janssen, beiden van het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam, werden tweede en derde.

 

Bij de junioren ging de winst naar Pascal Eenkhoorn. Hij bleef Gino Luca Vierhouten, de zoon van voormalig beroepsrenner Aart Vierhouten, en Jelle Johannink uit Denekamp voor. Vierhouten won ook het eindklassement van de VIRO Criterium Cup Twente. Dennis van der Horst (Hasselt) won de nieuwelingen wedstrijd, voor Jelle Bootsveld uit Heino en Lars Olde Meierink.

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.