Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Nieuws

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Ronde van Goor gewonnen door Eefting en Van Veghel

Ronde van Goor 2016Roy Eefting heeft zaterdagavond de Ronde van Goor gewonnen bij de mannen en Sandra van Veghel bij de vrouwen. Zij deden dat op twee zeer verschillende manieren. Waar Van Veghel de wedstrijd met een lange solo naar haar hand zette, wist Eefting het af te maken in een sprint met tien renners. In biede wedstrijden werd ook gestreden om de VIRO Criterium Cup Twente. Daarin wist Judith Bloem de leiderstrui te veroveren bij de vrouwen en deed Joey van Rhee dat bij de mannen. Ook de kinderen kwamen dit jaar aan bod. De Dikke Banden Race had bijna zestig deelnemers.

Terrassen geopend en live muziek bij De Zon

The Wild SurpriseWe verwachten een mooie dag komende zaterdag. Niet alleen met de diverse wielerwedstrijden, maar ook qua weer. De terrassen van Café de Ster, Bar Bistro d'Olde Smidse, Grand Café De Zon en De Tapperij zullen geopend zijn. Ideaal dus om vanaf de kant goed de koers te kunnen volgen op diverse plekken. Bij De Zon wordt zelfs extra uitgepakt. Daar zal namelijk live muziek zijn, buiten op het terras. Van 18.30 tot 21.00 uur zal The Wild Surprise optreden aan de rand van het parcours.

Romy Vossebeld is onze rondemiss

Romy VossebeldTijdens de Ronde van Goor die komende zaterdag 20 augustus wordt verreden is Romy Vossebeld de rondemiss. Daarmee heeft de wielerronde volgens traditie weer een miss uit eigen gelederen. De 21-jarige Goorse studeerde begin deze zomer af op Verzorgende IG en studeert na de vakantie verder binnen de Maatschappelijke Zorg. Daarnaast is Vossebeld zelf ook sportief. Ze voetbalt bij VV Twenthe. Een leuk detail is dat haar eigen nicht namens Petra van der Burg hair & skin professionals het haar en de visagie van Vossebeld zal verzorgen voor de wielerronde.

“Ik kijk uit naar komende zaterdag”, zegt Vossebeld. “De wielerronde heb ik wel eens gezien, maar dit is wel nieuw voor mij. Dat maakt het wel wat spannend, maar ik heb er vooral heel veel zin in. Sport vind ik sowieso leuk om naar te kijken en als je ziet hoe hard dat wielrennen gaat, dan vind ik dat wel bijzonder. Ik laat het allemaal op me af komen en denk dat het een erg leuke dag gaat worden.”

Startschoten door Lammertink en Gunnewijk

Maurits LammertinkMaurits Lammertink lost zaterdag 20 augustus het startschot tijdens de Dikke Banden Race van de Ronde van Goor. De professionele wielrenner uit Enter rijdt vervolgens ook mee als slotrijder in de drie verschillende wedstrijden voor de jeugd. Lammertink rijdt voor Team Roompot - Oranje Peloton en won dit jaar de Ronde van Luxemburg. Zijn team én Team Giant-Alpecin hebben leuke presentjes beschikbaar gesteld voor de kinderen die deelnemen aan de Dikke Banden Race. Daarvoor zoeken we nog deelnemers. Klik hier voor de informatie en meld je ook aan.

Lees meer: Startschoten door Lammertink en Gunnewijk

Nu al verzekerd van sterk deelnemersveld

Janneke EnsingMet nog iets minder dan twee weken te gaan is de Ronde van Goor al zeker van een sterk deelnemersveld in zowel de wedstrijd voor de vrouwen als de mannen. Bij de vrouwen komen onder meer de nummer twee van het Nederlands kampioenschap Janneke Ensing, oud-kampioene Arenda Grimberg en de VIRO Criterium Cup Twente winnares van 2015 Kelly Markus aan de start. In de mannenkoers komen onder andere Hengeloër Jelle Wolsink en Dylan van Zijl als favorieten aan de start.

 

Lees meer: Nu al verzekerd van sterk deelnemersveld

Copyright © 2017. All Rights Reserved.