Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Rondemiss 2012

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Rondemiss 2012

In 2012 was Jessie Overbeek de rondemiss van de Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial. Met haar vond de Stichting Wielerevenementen Goor traditiegetrouw weer een miss uit Goor die alle sporters huldigde. De toen 21-jarige Overbeek werd tijdens de Nacht van Goor op zaterdag 18 augustus gekleed door Middelkamp Mode. Daarnaast droeg zij schoenen van Schuurman Schoenen en werden haar visagie en kapsel verzorgd door Hair & Beauty by Petra van den Burg.

Overbeek werd al in een vroeg stadium gevraagd of zij in 2012 de rondemiss wou zijn tijdens het sportspektakel. “Ik vind het een eer dat ik benaderd werd door de organisatie”, zegt ze daarover. “Zelf heb ik ook veel affiniteit met sport, dus het rondemiss zijn leek me direct leuk.”

rondemiss 2012 middelkamprondemiss 2012 schuurman
Foto's: Links Marleen Middelkamp van Middelkamp Mode met rondemiss Jessie Overbeek, Rechts Overbeek met Renate Veldhuizen van Schuurman Schoenen.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.