Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Rondemiss 2013

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Rondemiss 2013

Rondemiss 2013 - Lotte Koop

Tijdens de Nacht van Goor op zaterdag 10 augustus was Lotte Koop de rondemiss. In de 21-jarige Goorse vond de Stichting Wielerevenementen Goor een zeer sportieve miss voor de Ronde van Goor. Koop was tot kort voor de wielerronde hockeyster bij hoofdklasser NMHC Nijmegen en daarmee de enige Twentse speelster op het hoogste niveau. Middelkamp Mode klede Koop tijdens de wielerronde, Schuurman Schoenen voorzag haar van schoenen en Koop’s visagie en kapsel werden gedaan door Hair & Beauty by Petra van den Burg.

“Ik vind het leuk dat ik de rondemiss mag zijn”, zei Koop op voorhand. “Het is toch je geboorteplaats en ik vind het een interessante sport. Wielrennen is een sport waar veel energie in wordt gestopt en mensen erg hard voor moeten trainen. Ik verwacht dus dat de mentaliteit van de fietsers hoog ligt en dat vind ik interessant. Ik denk ook dat er best veel animo is voor de wielerronde in Goor. Mensen vinden sportwedstrijden hier volgens mij ook interessant. Ik verwacht dat het een mooi evenement gaat worden.”

Koop stopte kort voor de wielerronde van 2013 tijdelijk met tophockey om zich eerst even op haar studie te concentreren. “Maar sport is heel belangrijk voor mij”, liet ze weten. Wielrennen was echter wel vrij nieuw voor haar. “De Tour de France zie ik wel eens op televisie en ik ben één keer in mijn leven live bij een wedstrijd aanwezig zijn geweest, maar ik zal me er nog wel wat meer in gaan verdiepen. Ik kijk er naar uit om miss te zijn.”

Rondemiss 2013 Lotte Koop
Foto: Rondemiss Lotte Koop in de winkel van kledingsponsor Middelkamp Mode

Copyright © 2017. All Rights Reserved.