Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Rondemiss 2014

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Rondemiss 2014

Rondemiss 2014 - Melda Kel

Op zaterdag 23 augustus was Melda Kel de rondemiss tijdens de Nacht van Goor. De toen 23-jarige Goorse zei direct ja toen ze door de Stichting Wielerevenementen Goor voor die taak werd gevraagd. In de kleding van de nieuwe kledingsponsor Shoeby Fashion hudigde Melda de wielrenners tijdens het sportevenement. Daarnaast droeg ze schoenen van Schuurman Schoenen en werder haar haren en make up verzorgd door Hair & Beauty by Petra van den Burg.

“Ik vind het erg leuk dat ik hiervoor gevraagd ben”, liet Melda voor de wielerronde al weten. “Zelf kijk ik graag naar sport en wanneer ik niet hoef te werken ga ik ook gereld bij Hector kijken, waar mijn broer voetbalt. Wielrennen ken ik vooral van de televisie en ik ben wel benieuwd hoe het er in het echt aan toe zal gaan. Ik verwacht in ieder geval een gezellige avond en daarin veel mensen te zien die heel veel passie voor hun sport hebben.” Na afloop gaf Melda aan dat ze zeker had genoten van de Nacht van Goor.

Rondemiss 2014 Melda Kel website

Foto: links rondemiss Melda Kel en rechts Marsha Plevier van Shoeby Fashion

Copyright © 2017. All Rights Reserved.