Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Rondemiss 2009

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Rondemiss 2009

Elma Rouweler

In 2009 was Elma Rouweler de rondemiss tijdens de Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial. Zij was op dat moment 27 jaar en beroepsmilitaire. Voor haar werk moest ze fit zijn en we hadden dit jaar dan ook een zeer sportieve miss. Zo was zij actief op de sportschool, waar ze aan Body Pump en RPM/Spinning deed en daarnaast reed Elma paard. Iets dat perfect paste bij een miss voor een sportief evenement als de Ronde van Goor.

Tijdens de Ronde van Goor was Elma te zien in de kleding van Middelkamp Mode. Haar kapsel werd verzorgd door Petra van den Burg en Schuurman Schoenen zorgde er voor dat Elma met een paar elegante schoenen voor de dag kwam. Deze sponsoren maakten het mogelijk dat de Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial wederom een rondemiss had die er tip top in orde uitzag.

Rondemiss 2009
Fotobeschrijving: op de foto rondemiss Elma Rouweler in het midden met naast haar Middelkamp Mode verkopers Marleen en Arnoud Middelkamp.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.