Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wrvg/domains/rondevangoor.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Rondemiss 2011

Ronde van Goor

Guus Caarels Wieler Memorial

Get Adobe Flash player

Rondemiss 2011

Martine Boumen was in 2011 de rondemiss van de Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial. Zij was toen 26 jaren jong, van oorsprong afkomstig uit Diepenheim en sinds enkele jaren woonachtig in Goor. Boumen reikte datzelfde jaar tot de halve finales van Miss Overijssel en zei vereerd te zijn dat ze de miss bij de Goorse wielerronde mocht zijn. Op zondag 4 september was ze te zien in de kleren van Middelkamp Mode en liep ze op schoenen van Schuurman Schoenen. Haar visagie en haar werden verzorgd door Hair & Beauty by Petra van den Burg, terwijl ze bloemen uitreikte van de Oranjerie.

De rondemiss van 2011 was ook weer een sportieve miss. Naast haar werk als freelance fotomodel en adviseur voor Parbédie Kinderopvang gaf Boumen namelijk ook les als sport- en dansinstructrice. Dat deed ze onder meer bij het Goorse sportcenter Sportfit & Fysio Van Wijnen. Daar gaf ze les in het zeer populaire Zumba.

Boumen keek erg uit naar de wielerronde, zo liet ze vooraf weten. "Wielrennen is relatief nieuw voor mij, maar sport zeker niet. Ik kijk uit naar de wedstrijden op 4 september," aldus Boumen enkele weken voor de wielerronde. "Ik vind het altijd leuk om sportevenementen te bekijken en ben heel benieuwd naar alles. Ik laat het lekker op me af komen en ga er vooral van genieten. Daarbij hoop ik de goede uitstraling van de wielerronde te kunnen uitdragen."

 

Foto's: Op de foto rechtsboven is Martine te zien met Arnoud Middelkamp van Middelkamp Mode. Linksonder Martine met kapster Lorraine Lammers van Hair & Beauty by Petra van den Burg en rechtsonder Martine in de kleding die ze uitzocht bij Middelkamp Mode.

rondemiss 2011 02

In 2011 ook een rondemister...
Nieuw was dit jaar dat we ook een rondemister hadden in de Ronde van Goor. Jesse Löwik vervulde deze taak. Deze 10-jarige wielrenner uit Vriezenveen fietste zelf bij AWV de Zwaluwen en reed zelfs de Tour de France voor jeugdwielrenners, de Jeugtour Assen. Aangezien wij in 2011 een vrouwenwedstrijd hadden vond de organisatie dat een rondemister niet kon ontbreken en die was in Jesse snel gevonden. "Het was onwijs leuk," zo zei Jesse na afloop. Hij huldigde zelf zijn favoriete wielrenster Kirsten wild als winnares, was de hele dag betrokken bij het evenement en ging na afloop met een grote zak spek naar huis.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.